Uncategorized

Попри те, що Харківщина перебуває під щоденними обстрілами, дорожники продовжують працювати на маршрутах області. 

▪ Т-21-21 Лозова – Близнюки  –  Барвінкове –  Велика Комишуваха,  провели ямковий ремонт струменевим методом на 80 м кв.

На Сумщині, на шести дорогах національного та регіонального значення продовжуються роботи по скошуванню на узбіччях доріг трави та чагарників, як механізованим способом, так і вручну.

У Київській області працювали на автошляхах: 

▪ Н-08 Бориспіль — Кременчук — Дніпро — Запоріжжя — Пологи — Маріуполь, дорожники зібрали окремі предмети та провели очищення проїзної частини, скосили траву та засипали вирви;

▪ Т-10-16 Київ – Ревне – Рогозів, виконали роботи з очищення проїзної частини від нанесеного ґрунту, прибирали автопавільйони  та  зупинки громадського транспорту, поновлено  горизонтальну дорожню розмітку;

▪ Н-01 Київ – Знам’янка (транспортна розв’язка): видалення порослі вручну для забезпечення видимості  дорожніх знаків на перехресті, скосили траву кущорізами та нанесли  горизонтальну дорожню розмітку вручну на нерегульованих пішохідних переходах. 

❗ Будьте уважними у місцях проведення дорожніх робіт: звертайте увагу на попереджувальні знаки та дотримуйтесь швидкісного режиму.